Nieuwe bestuursleden gezocht

Zo’n 15 jaar geleden is de dartcompetitie Café Geert Cup in Mill opgericht en tot op de dag van vandaag is dit nog altijd een erg gezellige dartcompetitie waar een ieder aan mee kan doen. Van de 4 oprichters hebben jaren geleden al 2 personen afscheid genomen als bestuurslid en aan het einde van dit seizoen zullen ook de laatste 2 overgebleven oprichters Manfred van Daal en Jurgen Verbruggen plaats gaan maken binnen het bestuur. Ook Berry Frederiks zal plaats gaan maken binnen het bestuur na dit al jaren gedaan te hebben.

Manfred en Jurgen vormen al jaren samen met Berry de motor achter deze competitie en vinden het nu tijd dat er vers bloed binnen het bestuur moet gaan komen om zo nieuwe frisse ideeën in het bestuur te krijgen.

Mocht je interesse hebben om binnen het bestuur mee te gaan werken neem dan eens contact met ons op via info@cafegeertcup.nl zodat we je kunnen uitleggen wat onze competitie zoal inhoudt.

Manfred, Berry en Jurgen zullen met het Eindtoernooi afscheid nemen en we hopen dan ook het nieuwe bestuur tegen die tijd weer volledig te hebben zodat het stokje overgedragen kan worden om onze competitie doorgang te kunnen laten vinden.