Nieuwe speellocatie Bull’s Hit

Beste captains,

Vanaf heden speelt team Bull’s Hit op de volgende speellocatie:

Gemeenschapshuis De Jachthoorn
Wethouder Lemmenstraat 13
5454 GH Sint Hubert

De website is hierop aangepast, de thuisspeeldag blijft de vrijdag.

Nieuw seizoen Café Geert Cup

Hallo Allemaal,

Toen wij in mei 2020 als nieuw bestuur het stokje overnamen van het voorgaande bestuur, hebben we meteen een valse start gehad met onze competitie. Toen we het seizoen 2020-2021 wilde opstarten, kwam al snel het nieuws naar buiten dat ook hier een streep doorheen ging. Ook het seizoen 2021-2022 kon helaas geen doorgang vinden door de coronapandemie.

Maaarrr!
We hebben als bestuur dan toch eindelijk heugelijk nieuws voor jullie als darters. We zijn voornemens om dit jaar september het competitie seizoen 2022-2023 op te starten. Dus jullie kunnen vast beginnen met trainen voor de nieuwe competitie. Het bestuur zal ter zijner tijd een mail opstellen naar alle teamcaptains voor de inschrijvingen.

Geniet van de vakantie en tot ziens aan de Dart Oche!

Competitie uitgesteld

Beste darters,

Wij als bestuur hebben, naar aanleiding van de berichten dat de besmettingen weer oplopen en ook vanuit de input van de teams, helaas besloten de competitie op te schorten tot januari 2021. 

Wij zullen de nieuwsberichten in de gaten houden en nemen weer contact op met de teamcaptains zodra wij vinden dat het weer verantwoord is om te darten. Tegen die tijd zal de inschrijving ook opnieuw opengesteld worden.

Wij hopen dat jullie begrip hebben voor deze situatie.

Met vriendelijke groet
Bestuur Café Geert Cup